Emmy’s, de kapper uit Herentals op maat van de mannen!

Met diverse jaren professionele ervaring in de vingers weet Emily van Kapsalon Emmy’s bijster goed waarnaar de moderne man op zoek gaat bij een kappersbezoek. In een retro- en vintagestijl koppelt de kapper in Herentals een no-nonsense aanpak aan vakmanschap.

Doe maar iets

In tegenstelling tot vrouwen zitten de meeste mannen in de kappersstoel zonder enig idee waar ze naartoe willen met hun kapsel. Dan zit u gelukkig goed bij Emmy’s, die op het bevel ‘doe maar iets’ een creatieve en moderne haarsnit uit haar polsen tovert die een match vormen met uw persoonlijkheid.

Voor- en naverzorging

Indien u wenst worden voorafgaand aan uw knipbeurt uw haren nog eens heerlijke gewassen met de beste voedingsproducten. Ook nadat u over een nieuwe coupe beschikt, kan u beroep doen op de naverzorging.

Contact

Als u bij Kapsalon Emmy’s langsgaat, kom u niet alleen buiten met een perfect geknipt kapsel. U bent ook overmand door een goed gevoel dat uw zelfvertrouwen een boost geeft. Als uw interesse een prikkeling heeft gekregen, dan maakt u best een afspraak voor een knipbeurt.

@
Een afspraak?

Emmy's
Contacteer ons!
014 96 09 00