Emmy’s, uw kinderkapper voor jongens en meisjes in Herentals

Het is tijd voor een nieuwe coupe voor uw zoon? Of uw dochter droomt al jaren van vlechtjes of een leuk opsteekkapsel? Als het een hele opdracht is om uw kinderen te motiveren voor een kappersbezoek, moet u een afspraak maken bij Emmy’s, de kinderkapper in Herentals. Alle kinderen zijn welkom.

Voor heel wat kinderen is een bezoek aan de kapper zoals naar de tandarts gaan: best beangstigend. Kapster Emily doet er alles alles op het vertrouwen van uw kind te winnen en hem of haar op het gemak te stellen.

Meisjes

Er staat een tof verjaardagsfeestje of een communie op de agenda? Niets leuker voor jonge meisjes om rond te lopen met een opsteekkapsel dat perfect op de plaats blijft zitten. Of wat denkt u van krullen, piekjes of laagjes? Alles wat uw dochter wenst, is mogelijk.

Jongens

Niet alleen voor meisjes, maar ook de stoutste haardromen van jongens kunnen worden gerealiseerd. Een stoer en hip jongenskapsel is nooit ver weg. De wensen van uw zoon worden moeiteloos uitgevoerd.

Contact

Bij Emmy’s komt u terecht bij een stoer, maar kindvriendelijk kapsalon dat alles in het werk stelt dat uw zoon of dochter zich superrelaxed voelt. Een mooi kapsel komt altijd gelegen. Boek een afspraak.

@
Een afspraak?

Emmy's
Contacteer ons!
014 96 09 00